Inicio / Rugbi // + Noticies / RUGBI | L’escola de rugbi s’amplia a tota la Comunitat Valenciana
Captura-de-pantalla-2017-03-27-a-las-13.36.55-351x185 ok

RUGBI | L’escola de rugbi s’amplia a tota la Comunitat Valenciana

Més de 2000 alumnes de 30 col.legis valencians han participat esta temporada en el projecte Escola de rugbi, iniciativa que vol apostar per este esport com una alternativa escolar.

Als últims mesos, les activitats programades per l’escola de rugbi, han aconseguit atraure als diferents centres escolars valencians una mitjana de 90 alumnes diaris i han desenvolupat 20 sesions esportives, alhora que possaven en marxa un nou projecte: “formador de formadors”, destinat als monitors on s’ha impartit la metodología necesaria per a l’ensenyament de valors a través d’este esport.

Per tant, el projecte avança, i es converteix en alternativa com a esport extraescolar per als col.legis valencians i amplia el programa a totes les comarques que hi vullgen de la Comunitat Valenciana.

Escola de rugbi és una iniciativa recolzada per la Fundación Trinidad Alfonso amb la col.laboració de la Federació de Rubgi de la Comunitat Valenciana, el Consell Superior d’Esports i les escoles de rugbi de la ciutat de València.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

rugby ok copa

RUGBI | El VRAC venç (16-20) a El Salvador en la final de la Copa del Rei // FOTOS

El Ciutat va albergar la final de la Copa del Rei de rugbi en una …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *