Inicio / Rugbi // + Noticies / RUGBI | Maria Ahís i Jeanina Vinueza a un pas de caure del Mundial de Rugby XV
Rugby

RUGBI | Maria Ahís i Jeanina Vinueza a un pas de caure del Mundial de Rugby XV

Les “Leonas”, amb la representació valenciana de la centro Maria Ahís i la primera línia Jeanina Vinueza (en la foto de portada) han perdut el seu segon encontre al Mundial 2017 amb un contundent 43-0 que expressa la gran diferència que va existir a l’encontre des del minut 1. Foto: UCV.

A l’inici del partit, on Jeanina Vinueza va ser titular, el combinat d’EEUU es mostrà fortíssim i aprofitant errors propis de les espanyoles, van començar a trencar un encontre que poc a poc es va igualar en quant a joc, coincidint amb l’entrada al camp de Maria Ahís, però no al marcador, doncs les nortamericanes aprofitaven errades a les recepcions de les nostres per seguir ampliant l’avantatge.

Poc a poc les lleones anaren derrumbant-se i el marcador no parava de crèixer, el que provocà una comodidat extrema per al combinat de USA que aprofità per ampliar cada vegada més el marge.

Amb aquesta derrota, sumada a la de la jornada inicial front a Anglaterra, la Selecció necessita un miracle per accedir a la següent fase, ja que necessita derrotar de forma molt contundent al combinat nacional italià.

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

quartaño

ENTREVISTA | Verónica Del Prado: “La temporada del Quart de Poblet ha sido de muchos éxitos y de mucho trabajo”

Campaña colosal de la UD Quart de Poblet, que ha ganado la liga del Grupo …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *