Inicio / Destacados / RUGBI | Es preveu gran partit esta vesprada al camp de riu de València
previa cau ok

RUGBI | Es preveu gran partit esta vesprada al camp de riu de València

Primer partit de l’any al camp del riu per al CAU València. Sera a les cinc de la veprada front el tercer classificat de la lliga de divisió d’honor B del rugbi espanyol, el Fénix de Saragossa.

Diu Ricky Andrew, entrenador del CAU, que creu que vorem un gran partit. És una nova prova per a mesurar el creixement de l’equip. Juguen segon i tercer en un encontre on es posara a proba la capacitat de l’equip valencià per a reinventar-se per la quantitat de lesions i sancions que arrosega. Per a Andrew és un partit de màxima dificultat perquè “tenim baixes i ells estan forts però com sempre dic, les absències d’un son oportunitats per als altres. Continuarem jugant igual, tractant de ser protagonistes, portant el pes del joc”.

L’entrenador irlandes sap que el seu rival és molt perillós, “al partit d’anada a sa casa guanyarem però ara ells son millor equip, estan jugant millor i no crec que es partit siga semblant al que jugarem a Saragossa. Ells sempre milloren amb el pas de la temporada. Son forts i sera dur”.

Andrew no creu que els dos partits consecutius sense guanyat que acumula el CAU a les dos ultimes jornades, front a Tecnidex València i BUC de Barcelona, vajen a influir en l’anim de l’equip. “Els partits passats serveixen per a vore quines coses no hem fet be però res més, també a eixos partits ferem moltes coses be. Insistir al nostre joc, ser capaços de desenvolupar-lo, eixe és l’objectiu”.

 

 

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

36542313293_e435f50735_o

El Elche cede a uno de sus futbolistas al Marbella

El Elche CF ha acordado con el Melilla, del Grupo IV de la Segunda División …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *