»
»
»
»
RUGBI | El Tatami no pot amb el CR Fènix el dia que Les Abelles es van proclamar campions // Fotos

Una nova jornada del Grup B de Divisió d’Honor B ha acabat, i manté a dos valencians a les dos primeres places de la classificació, i ja ha confirmat matemàticament que Les Abelles son l’equip campió de la lliga Reportatge fotogràfic: Paloma Navarro.

Tatami Rugby 5-18 CR Fénix

El Tatami de València rebia la visita d’un dels grans equips de la categoria, els aragonesos del CR Fénix, tercers classificats a la lliga i que ben prompte es posarien per davant, amb una gran jugada que acabaria amb un llançament de castic de Viriot que col·locaria als seus per davant. Abans de complir-se els primers 20 minuts, els aragonesos aconseguirien dos assajos més, un d’ells completat amb transformació deixant el marcador en un 0-15 que ja no es mouria fins al descans. A la segona meitat als 15 minuts de començar, Enrique Córdoba faria l’assaig que donava esperances al Tatami, però el marcador ja no es mouria fins que quedaven 3 minuts per a la finalització, quan Viriot tornaria a anotar un colp de castic.
ANDEMEN TATAMI-FENIX CR (paloma navarro )

Inter RC 12-31 Les Abelles

El líder destacat de la categoria, Les Abelles, que es van proclamar matemàticament campions després del partit, van resoldre amb comoditat el duel valencià davant el Inter Rugby Club. L’equip de València capital va mostrar sobre el camp la superioritat que la classificació feia pensar, que s’enfrontaven el líder davant el cuer de la categoria. La primera meitat va estar molt igualada, i el Inter va arribar al descans amb  un assaig de diferència, però a la represa, tan sols van poder completar una jugada fins el final, mentre que Les Abelles ben prompte marcarien diferència amb els seus 3 assaigs més les 2 transformacions. L’equip va celebrar sobre la gespa la fita d’aconseguir la lliga amb unes samarretes especials.

Santboiana B 12-32 CAU València

El segon classificat de la lliga tampoc va fallar, i va véncer amb comoditat al penúltim de la lliga, el filial de la Santboiana. A pesar de que l’encontre es va desenvolupar amb certa tranquil·litat als primers 40 minuts, on els valencians arribaren amb un resultat de 13-6, dos colps de castic dels locals a l’inici de la segona meitat ajustaren el marcador i ficaren nervis al cos dels nostres, que als últims 15 minuts sentenciaren amb 3 assaigss més, front a un Santboiana que va aconseguir els seus 12 punts amb colps de castic, el que parla molt bé de la gran defensa valenciana.

Tecnidex València 48-22 Barbarians Calvià

L’encontre més còmode per als de la Comunitat Valenciana va ser el que va disputar el Tecnidex front al Barbarians Calvià, i es que a pesar de que els balears maquillessin el resultat a la segona part, els primers 40 minuts van acabar amb una contundent victòria dels valencians per 36 punts a 0. A la represa els nostres van baixar la contundència fruit de la lògica relaxació quan tens l’encontre molt encaminat, i sumat a l’empenta dels visitants van deixar finalment el marcador de 48-22.