Inicio / Destacados / FUTBOL SALA | Sorteig de Copa Federació Futbol Sala – Aleví i Benjamí
20170420_171647

FUTBOL SALA | Sorteig de Copa Federació Futbol Sala – Aleví i Benjamí

El Comitè de Futbol Sala de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha celebrat el sorteig de composició de grups per a la disputa de la Copa Federació en les categories Benjamí i Aleví. Fotos: FFCV. 

A la tarda d’ahir, el Saló d’Actes de la seu central de la FFCV a València va albergar el sorteig públic de composició de grups de cara a la celebració de la Copa Federació per Benjamins i Alevins.

Amb la presència del secretari del Comitè, Juan Miguel Valent, es va procedir a explicar als representants dels clubs assistents el sistema de classificació i les normes específiques de la Copa, passant seguidament al sorteig pur de composició dels grups en les dues categories.

Cal dir que en categoría Alevins consta de 44 equips clasificats en 8 grups, dels que superaràn aquesta fase aquells que siguen campions del seu grup així como el millor segon. Pel que fa als Benjamins, participen 40 equips, distribuïts en 7 grups, dels es clasificaràn per a la próxima ronda els campions i el millor segon clasificat.

Aquest és el resultat del sorteig:

Alevins:

,nilbç

Benjamins:

l0kjohukuyjnuklyu

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

paterna

El Paterna CF sigue su progresión y araña un punto ante el Villarreal C

Jornada 20.- Paterna CF, 1; Villarreal C, 1. El Paterna sigue en progresión tras su …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *