Inicio / Destacados / TENNIS | El CT Alzira campió autonòmic de 3ª Divisió
Tennis

TENNIS | El CT Alzira campió autonòmic de 3ª Divisió

Aquest cap de setmana es va disputar la final autonòmica de la Tercera Divisió de Tennis, que va acabar amb la victòria del CT Alzira sobre el CT Torremar per 4 a 3. Foto: FTCV.

Va ser un encontre al millor de 7 molt igualat que es va haber de decidir al súper tie-break i que qualsevol dels dos equips va poder emportar-se a casa.

A la fi de les partides individuals, el marcador era de CT Alzira 3- CT Torremar 2, ja que per als de la Ribera van vèncer Salva Montagud 6-2/ 6-3 davant Josué Martínez, Pepe Llinares que va derrotar per 6-4/ 4-6/ 6-0 a Carlos Martínez i Alejandro Ruano que va aconseguir guanyar per un doble 6-3 a Óscar Folch.

Per part del club de Benicàssim, Fernando Gómez va derrotar Alejandro Peris per un doble 6-1 i Luis Escrig va derrotar a Cristóbal Balaguer per 6-3/ 7-6 per col·locar el 3-2. Amb la victòria dels castellonencs del doble format per Martínez-Urrea i Folch per 6-2/ 6-3 davant Ruano i Balaguer, tot quedava obert per al tie-break final.

La parella Montagud-Llinares va aconseguir vèncer per 10-5 a Martínez-Moreno – Gómez i van dur el trofeu cap a la capital de la Ribera.

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

angel nieto ok

MOTOCICLISME | El motoclub Cullera reunira a campions mundials en l’homenatge a Àngel Nieto

Tito Rabat, Héctor Barberá, Héctor Faubel, Pier Paolo Bianchi i Champi Herreros son alguns del …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *