Inicio / Raqueta // + Noticies / Tennis // + Noticies / TENNIS | Presentats oficialment els quarts de final entre España i Alemania que es disputaran a València
tennis

TENNIS | Presentats oficialment els quarts de final entre España i Alemania que es disputaran a València

El darrer dijous es va fer la presentació oficial de l’eliminatòria de Quarts de Final de la Copa Davis que enfrontarà a les seleccions d’Espanya i Alemania el proper cap de setmana del 6 al 8 d’abril a la plaça de bous de València. Foto: RFET.

El Palau de la Generalitat va ser el lloc elegit per a una presentació on estaven presents grans institucions com el President de la Generalitatm Ximo Puig, l’alcalde de València, Joan Ribó i el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez. Tots tres van estar acompanyats del President de la Real Federació Espanyola de Tennis, Miguel Díaz, i el de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, Antonio Martínez Cascales.

S’espera un gran èxit de públic, i Jorge Rodríguez considera que: “més de 10.000 persones disfrutaran d’aquesta cita” i afegia que: “La plaça de bous de Vanlència ofereix possibilitats magnífiques per a aquest tipus d’esdeveniments”.

Seguint el mateix patró també van parlar la resta dels presents, però tots estaven d’acord en la bona elecció de la seu per a l’eliminatòria. Pots llegir les declaracions completes al següent enllaç.

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

def

TENNIS | Ferrer comença amb bon peu la defensa del seu títol en Bastad

Després la eliminació en primera ronda de Wimbledon, David Ferrer s’ha retrobat amb la victòria …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *