Inicio / Destacados / TENNIS TAULA | El CTT Mediterráneo fitxa al xinés Qiyao Han buscant la permanència
tenis taula xino ok

TENNIS TAULA | El CTT Mediterráneo fitxa al xinés Qiyao Han buscant la permanència

Com ja informarem la setmana pasada, el Club de tennis taula Mediterráneo ha buscat a la Xina un jugador que s’incorpore a l’inici de 2018 per tractar d’aconseguir la permanència a la superdivisió masculina. Foto: José Royo.

Es diu Qiyao Han i en la seua pala recaurà gran part de les opcions de salvació de l’equip valencià. Només té 17 anys i està considerat com a una de les grans promeses del tennis taula asiàtic. L’internacional espanyol Jesús Cantero és qui ha recomanat este fitxatxe. Després de l’acord s’ha possat en marxa el mecanisme per a resoldre els tràmits burocràtics per a que el jugador puga vindre a València per a disputar la segona volta del campionat espanyol.

Durant l’estada a Espanya de Han compatiblitzarà els partits amb el Mediterráneo amb els entrenaments al centre d’alt rendiment de Múrcia. El president del club valencià, José Gómez no descarta més moviments. “És un gran fitxatxe per a reforçar l’equip encara que no tanquem les portes a una segona incorporació que ens faça donar un bot de qualitat de cara a la seegona volta de la competició”.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

logorfef2

Seis jugadoras representarán a la Comunidad Valenciana en la Cyprus Cup

La Selección Española de Fútbol Femenino ha dado a conocer la lista de jugadoras que …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *