Inicio / Més Poliesportiu / TENNIS TAULA | El Mediterràneo dòna un pas més cap al descens
tenis mesa ok

TENNIS TAULA | El Mediterràneo dòna un pas més cap al descens

El Club de tennis taula Mediterràneo va tornar a perdre en duel directe per la salvació front la Universitat de Burgos. És cuer en solitari i encara no ha guanyat cap enfrontament. Foto: José Royo.

La derrota per quatre punts a dos front els castellans fa que el conjunt valencià continue tancan la classificació de la superdivisió masculina. I això que va possar-se dues vegades per davant al marcador però a la fi, els burgalessos van remuntar per a aconseguir la victòria.

La matinal s’obria immillorable amb el triomf de Libre Sancho sobre Jorge Ausín per un contundent tres a zero. A continuació, el serbi Bojan Milosevic perdia front a Alexandru Cristian Cazacu, per a que pujara l’empat a un punt al marcador. El cubà Reiner Cabezas tornà a posar el Mediterràneo per davant. Però a partir d’ací, tres partits perduts de forma consecutiva per Sancho, Cabezas i Milosevic colocaren el dos a quatre final.

Un punt en les primeres 10 jornades de la superdivisió masculina és el bagatge del conjunt valencià que, tot i això, es troba a només una victòria de la salvació.

 

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

_57A4871

Predominio defensivo en San Gregorio y eliminatoria igualada para la vuelta

Promoción de ascenso a Tercera División (Primera Eliminatoria, Ida).- Torrent, 0; Jove Español San Vicente, …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *