Inicio / Destacados / ÚLTIMA HORA: ESPECTACULAR ESTRENA DE LA NOVA SECCIÓ POLIESPORTIVA A GOLSMEDIA

ÚLTIMA HORA: ESPECTACULAR ESTRENA DE LA NOVA SECCIÓ POLIESPORTIVA A GOLSMEDIA

Hidrogen water hidrosalud 690X90

Prepara’t perquè ja a arribat la revolució a Golsmedia. No sols futbol, tots els esports. Descobreix desde hui mateix un nou mitjà de comunicació que donarà suport també a la resta d’esports de la Comunitat.

La plataforma líder en informació del futbol regional de la Comunitat Valenciana amplia el seu radi d’acció i desde hui divendres 21 d’abril també oferirá una amplia cobertura de tots els esports que pugues imaginar: bàsquet, tennis, atletisme, pilota, ciclisme, hándbol, esport adaptat, natació, gimnàstica, carreres populars, motor i molt més…

Noticies, entrevistes, reportatges i resums de tots els esports de la Comunitat Valenciana:

La nova vessant poliesportiva de Golsmedia será integrament en valencià i en ella podràs trobar notícies, entrevistes, reportatges i resums dels esdeveniments esportius més importants que tinguen lloc a les províncies de València, Castelló i Alacant.

Tal i com va fer amb el futbol regional ara fa 7 anys, Golsmedia vol donar el protagonisme mediàtic que es mereixen els milers d’esportistes, clubs, federacions i institucions, molts d’ells desconeguts per a gran part de la societat, que amb esforç, sacrifici, talent i il·lusió están aconseguint destacar en disciplines esportives que no sempre tenen espai i reconeixement als mitjans de comunicació tradicionals.

Ja ho saps. Desde hui mateix, quan entres a www.golsmedia.com, a més de la millor informació del futbol regional de la Comunitat Valenciana, trobaràs també tot l’esport. ¡El teu esport, a Golsmedia!

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

rfefvillar2

Ángel María Villar se mantiene como presidente de la RFEF

Ángel María Villar ha sido reelegido una vez más como presidente de la Real Federación …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *