Inicio / Vela // + Noticies / VELA | Iniciativa de la federació per a acostar a la dona a la mar
vela dones ok

VELA | Iniciativa de la federació per a acostar a la dona a la mar

Este cap de setmana, la Federació vela de la Comunitat Valenciana vol presentar “La mar de dones”. Serà demà dissabte, entre les 12 i les 14 hores, quan es pose en marxa esta iniciativa que vol impulsar la pràctica de la vela entre les dones. Així, podràn navegar tots els dimarts de vesprada pel preu simbòlic de 3€ gràcies a la subvenció de la Fundació esportiva municipal de l’Ajuntament de València.

La escola municipal de vela posarà tots els dimarts dos embarcacions, per a huit tripulants femenines, per a totes les dones que hi vullguen dependre a navegar. Així, la Federació de vela de la Comunitat Valenciana avança al foment d’este esport entre la societat valenciana, donant un pas més cap a la popularització de la vela i l’accesibilitat de la pràctica d’esta especialitat per a qualsevol ciutadà.

Esta iniciativa concideix en el temps amb el 10 aniversari de la Marina Reial de València i amb l’aniversari de la celebració de l’America’s cup, que va suposar un gran augment a les llicències federatives en aquell 2007.

Sobre GolsMedia.com

GolsMedia.com

Mira también....

carcer

ENTREVISTA | Jaime Bataller: “La complicidad y unión en el At. Cárcer nos ha llevado al ascenso”

Campaña redonda también para el CF Atlético Cárcer, que acompañará al Castellonense a Primera Regional …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *