Inicio / Vela // + Noticies / VELA | L’elit de la vela valenciana es prepara per als jocs olimpics de Tokio i Paris.
VELA 20 OK

VELA | L’elit de la vela valenciana es prepara per als jocs olimpics de Tokio i Paris.

La Federació de vela de la Comunitat Valenciana ha presentat als catorze regatistes que va a formar per a tractar de convertir-se en olimpics tant a Tokio al 2020 com a Paris a 2024. Pertanyen a set clubs del nostre territori i han sigut seleccionats per a treballar amb entrenadors especifics i mitjans especializats per a optimizar el seu rendiment.

La presentació oficial es farà divendres vinent i estos jovens del clubs nàutics d’El Campello. Torrevieja, Santa Pola, Xàbia, Altea, Calp i València es formaran al centre de tecnificació de la Federacio de vela de la Comunitat Valenciana. Al seu costat, entrenadors, tècnics, fisioterapeutes i asistents que els ajudaran en el repte de ser olimpics.

La creació d’este centre de tecnificació de vela s’ha fet reialitat gràcies a la Fundación Trinidad Alfonso i a les contribucions de la societat i les institucions. Estos seleccionats, jovens regatistes, que posaràn a prova el seu esforç i competitivitat, competeixen a categories com ara RSX, Laser Standard, 49er, Finn, Laser Radial i 470.

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

carcer

ENTREVISTA | Jaime Bataller: “La complicidad y unión en el At. Cárcer nos ha llevado al ascenso”

Campaña redonda también para el CF Atlético Cárcer, que acompañará al Castellonense a Primera Regional …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *