Inicio / Vela // + Noticies / VELA | El Slainte guanya la regata Alma de mar Estany de Cullera
vela cullera ok

VELA | El Slainte guanya la regata Alma de mar Estany de Cullera

El veler Slainte dels germans Grau ha començat l’any amb una nova victòria a Cullera.

El Club Nàutic de Cullera obri així la lliga de regates 2018 amb Alejandro i Marcos Grau aconseguint una nova victòria al Trofeu Alma de Mar Estany. Barbablu del suecà Carlos Pavía  i Llevant Blau Regata de Pepe Vives completaren el podi.

El camp de regates es va situar a l’abadia de Cullera, entre la desembocadura del Xuquer, el far i amb trans dissenyats per a utilitzar la vela spinnaker i altres per a navegar “de ceñida”. Amb un dia perfecte per a la navegació, vent variable entre els 12 i els 16 nucs i ratxes de fins a 20 amb poques ones.

Per categories, en la classe 1 va competir La Salada de Jordi Peris, a la classe 2 guanyà el Tourane de Paco Bou per davant del Sarantín II de Vicente Salvador Sanjuán i el Tortooga de Francisco Torres. En la classe, com hem vist, guanyà l’Slainte per davant del Barbablu i el Tjula de Miguel Arias.

En temps reial, el primer en creuar la linia d’arribada va ser el Barbablu encara que només va aconseguir un minut d’avantatge sobre el Slainte la qual cosa va fer que este ultim siguera el guanyador una volta s’aplicaren els temps compensats.

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

quartaño

ENTREVISTA | Verónica Del Prado: “La temporada del Quart de Poblet ha sido de muchos éxitos y de mucho trabajo”

Campaña colosal de la UD Quart de Poblet, que ha ganado la liga del Grupo …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *