Inicio / Basquet // + Noticies / VIDEO BÀSQUET | Més de 300 xiquets i xiquetes d’educació especial disfruten del bàsquet en L’Alqueria

VIDEO BÀSQUET | Més de 300 xiquets i xiquetes d’educació especial disfruten del bàsquet en L’Alqueria

La Direcció Territorial d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de València ha organitzat una jornada lúdica de bàsquet dirigida a alumnes de col·legis d’educació especial en l’Alqueria del Basket de València Basket Club, la major instal·lació de bàsquet d’Europa. Foto: Miguel Ángel Polo.

La jornada forma part de les activitats dirigides a persones amb discapacitat en el marc dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana per a xiquets i jóvens en edat escolar. En ella han participat els Centres d’Educació Especial de la província de València. L’activitat ha consistit a realitzar diferents partits entre els centres en les categories infantil (minibàsquet) i absoluta (bàsquet) . Els partits són arbitrats per col·legiats oficials de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. 

València Basket col·labora en l’organització d’esta jornada i obri les portes de les seues instal·lacions de referència per al bàsquet base a un col·lectiu amb necessitats especials. En la jornada han participat els següents centres: CEE Carmen Picó (Alzira) , CEE Mare de Déu de l’Esperança (Cheste) , CEE Enric Valor (Gandia) , CEE Sant Cristofol (Sagunt) , CEE L’Encarnación (Torrent) , CEE Torrepinos (Torrent) , CEE Rosa Llácer (Castellar-Oliveral) , CEE Ruíz Jiménez (València) , CEE Professor Sebastián Burgos (València) i CEE Koynos (Godella) . 

En finalitzar l’activitat s’ha realitzat una entrega de trofeus per als equips guanyadors de cada categoria i de medalles per a la totalitat dels participants.

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

quartaño

ENTREVISTA | Verónica Del Prado: “La temporada del Quart de Poblet ha sido de muchos éxitos y de mucho trabajo”

Campaña colosal de la UD Quart de Poblet, que ha ganado la liga del Grupo …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *