»
»
»
VIDEO FUTBOL SALA | Doble victòria per a Levante UD i Peniscola Rehabmedic

Sis mesos despres, els dos representants del futbol sala valencià a la Lliga nacional van aconseguir guanyar a la mateixa jornada. L’anterior oportunitat en que es va produïr esta doble victòria va ser al mes de setembre de 2017.

El Levante UD va guanyar per sis gols a dos el Plásticos Romero de Cartagena i suma ja 30 punts a la classificació, situant-se a cinc del playoff pel titol mentre que Peniscola Rehabmedic superava el Rios Renovables de Saragossa per tres gols a un i s’allunya cinc punts del descens.

Una nova festa del futbol sala es va viure al pavelló d’El Cabanyal, i ja van moltes, perquè el Levante UD ha tornat a enganxar-se al bon joc. Divendres, va superar el conjunt murcià amb una nova remuntada, de les que van ser habituals a l’inici de temporada. I és que Cartagena va colocar-se amb un zero a dos en set minuts. Rahali i Drahovsky feien dues dianes aviat al partit però el conjunt blaugrana retallava mitjançant Cecilio per a arribar al descans amb 1-2. L’inici del segon acte sigué màgic amb dos gols en un minut. Màrquez i Tripodi voltejaven el marcador fins el 3-2 i ja als ultims sis minuts, Pedro Toro i un doblet d’Emilio Buendia tancavan le golejada del Levante UD que retalla a cinc punts la distància amb les huit primeres places amb la victòria front a un rival directe.

Més dramàtica va ser la victòria de Peniscola Rehabmedic perquè en el debut de Marcos Angulo al municipal peniscolà, els aragonesos van ser millors al primer acte. Bagatini en propia porta feia el gol i el conjunt castellonenc no donava dues pasades seguides. El baló anava més per l’aire que pel parquet. Una primera meitat on el millor va ser el marcador, tot i la derrota, perquè Molina, porter local, va ser decisiu per a que el partit no quedara sentenciat.

La segona part va ser altra història. Als 67 segons Peniscola, mitjançant Terry, va desaprofitar un penal. L’equip s’en vingué amunt i Michel, amb una bona dosi de fortuna, igualava als sis minuts. Molina es feia gegant i ja al tram final de partit, primer un autogol de Saragossa i després una gran contra d’Esteban amb asistència a Bagatini, va sentenciar el marcador amb el tres a un final.