Inicio / Destacados / VIDEO FUTBOL SALA | El Levante UD guanya a plaer per a obrir la segona volta

VIDEO FUTBOL SALA | El Levante UD guanya a plaer per a obrir la segona volta

Inici de la segona volta de la Lliga nacional de futbol sala amb el partit més cómode per al Levante UD al pavelló d’El Cabanyal.

I és que, en front, tingué a un equip bla, feble, sense anima, entregat a la derrota des del primer minut. Gran Canaria va decebre de forma absoluta. Va eixir a defensar l’empat a zero. Quan marcà el Levante el primer, continuà defensant l’un a zero, per a, a la fi, perder per cinc a zero.

El Levante, que ja els va fer 10 a les Canàries, sabia que era questió de paciència. De fet, el partit va ser de vertígen, sense quasi interrupcions al joc. El baló era monopoli blaugrana. Gran Canaria només veía com el baló es traslladava de peu a peu dels jugadors locals. Ells ho miraven des del treball defensiu. Així, als  minuts Cecilio, en una gran jugada obria el marcador.

I no seria fins els ultims 10 minuts de partit quan arribaria el festival golejador dels homes de Madrid. Quatre dianes als instants finals de partit, dos d’ells de Pedro Toro, un altre de Cecilio i el gol final de Vargas, amb tot decidit, quan els jugadors de Gran Canaria van fer dos inocents faltes consecutives que van provocar dos llançaments de doble penal, el primer errat pel juvenil Gonzalo i el segon transformat per Vargas. Tantes facilitats de Gran Canaria no es podien desaprofitar.

Bon inici de segona volta per al Levante UD que ara tindrà que pensar en abastar prou punts com per a abastar els playoffs pel titol de la LNFS.

 

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

37211419054_261d186414_o

El Vilamarxant sale más líder de un choque muy disputado ante el Torrent

Jornada 19.- Vilamarxant, 3; Torrent, 1. Vibrante encuentro, de poder a poder, el vivido en …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *