Inicio / Destacados / VIDEO FUTBOL SALA | Peniscola Rehabmedic trau con gran punt de la canxa de Palma

VIDEO FUTBOL SALA | Peniscola Rehabmedic trau con gran punt de la canxa de Palma

Peniscola Rehabmedic va aconseguir un meritori punt a la pista de Palma Futsal en empatar a un gol.

És la tercera jornada consecutiva sumant per al conjunt castellonenc que, poc a poc, va allunyant-se del descens. I això que el control inicial del partit va ser per a l’equip illenc que tingué que enfrontar-se al sistema defensiu que va proposar Peniscola amb una defensa en mitja canxa, agresiva, que nomes permetia els local efectuar llançaments des de la llarga distància. I en un d’ells va arribar el gol de Palma. Eloy Rojas, des de 12 metres va sorprendre Molina per a fer l’unica diana balear.

La reacció del grup de Cani no va fer-se esperar i pasà de dominat a dominador i en una mitja volta espectacular Juan Emilio va empatar el partit. L’us de la puntera en estos tirs rasos és clau. Un a un. La segona part, de gran equilibri, inclús amb el porter-jugador, no va vore gols. De fet, qui més a prop estigué sigué Peniscola Rehabmedic amb un tir de Michel al pal a només dos minuts per a la fi del partit.

Dimarts, nova jornada de la Lliga Nacional de futbol sala. Peniscola Rehabmedic rebrà al municipal a Catgas Energía de Santa Coloma en la tornada de Juanqui, capità peniscolà la pasada temporada.

 

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

36542313293_e435f50735_o

El Elche cede a uno de sus futbolistas al Marbella

El Elche CF ha acordado con el Melilla, del Grupo IV de la Segunda División …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *