Inicio / Raqueta // + Noticies / Pàdel // + Noticies / VÍDEO PÀDEL | Exhibició de joc espectacular al torneig d’Alacant

VÍDEO PÀDEL | Exhibició de joc espectacular al torneig d’Alacant

Segona prova del circuit Or autonòmic de pàdel i victòries per a Tamara Icardo i Lorena Figueres en dones i per a Josete Rico i Víctor Ruíz en homens.

Gran jornada dominical la que es va viure a Padel Club Alicante amb les majors figures del pàdel valencià i altres vingudes des d’altres territoris per a disputar este segon gran torneig de la temporada. La victòria final sigué per a la primera parella de rànquing, Icardo i Figueres, després de superar a la final a Idoia Martín, alacantina que jugava a casa, i Andrea Medina per un doble 6/3 en una gran demostració de poderio. Esta parella busca arredonir una tercera temporada consecutiva sense patir cap derrota.

Pel que fa als homens, la parella habitual de World Pàdel Tour formada pel valencià Josete Rico i el murcià Vìctor Ruíz superaren a la final els alacantins Christian Fuster i Miki Solbes per 7/6 i 6/3 en un gran espectacle, com ho mostra el vídeo que acompanya esta informació. La clau va estar en el desempat del primer set, que qualsevol de les dos parelles pugué guanyar, i que, finalment va caure del costat de Rico i Ruíz, que, després, aprofitaren el cansament de Fuster i Solbes per a anotar-se el titol.

Amb una pista absolutament plena, Alacant va demostrar de nou el perquè de convertir-se en seu habitual tant del circuit autonòmic de pàdel com del mundial.

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

def

PÀDEL | Els nombres1 estaran en la final del València Master

Semifinals World Pádel Tour València Les bessones Sánchez Alayeto i Bela-Llima no van fallar en …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *