»
»
»
VIDEO PADEL | La selecció valenciana de menors es proclama subcampiona d’Espanya

La selecció masculina de menors de la Comunitat Valenciana va proclamar-se, de forma brillant, subcampiona d’Espanya de pàdel de primera categoría a la localitat murciana d’Àguilas. D’altra banda, la selecció femenina va concloure la competició en setena posició la qual cosa implica el seu descens a segona.

El combinat masculí va obrir el torneig de forma impecable en superar a la primera ronda, els quarts de final, a Galícia per tres punts a zero. Edu Alonso i Àlex Arroyo guanyaven el seu partit 6/2 6/4; Juanlu Esbrí i David Martínez tampoc tenien complicacions per superar els seus rivals per 6/1 6/0; mentre que José Román Martínez i David Cerdàn arrasaven 6/0 6/1.

Les semifinals esperavan. En front, un dels rivals més forts, Madrid. I la emoció d’esta jornada de dissabte va ser màxima. Els tres partits es van resoldre al tercer set. Quasi tres hores d’emoció en cada pista. Els jugadors no convocats i les jugadores, de pista en pista, buscant donar el alé necesari per guanyar una eliminatòria que, per moments, es complicava. Alonso i Arroyo tingueren que remuntar el partit per a, a la fi, guanyar-lo 4/6 6/1 6/3. Son les grans promeses/reialitats del pàdel valencià. Per la seua banda, David i José Román perqueren el seu partit, això si, donant-ho tot, 4/6 6/3 4/6. Així que tot quedaba a les pales de Javi Navarro i David Martínez. Hi havien perdut el primer set 7/5. Estaven obligats a guanyar els altres dos per a donar a la Comunitat Valenciana la classificació per a la gran final. I ho feren. 6/4 6/4 per a avançar a l’ultim partit del Campionat d’Espanya. Éxtasi i gran emoció per a una jornada que mai no oblidaran estos jovens jugadors.

La final, i el titol de campió d’Espanya va ser per a Andalusia, que jugà millor, i que va ser la gran triomfadora del nacional perquè guanyà tant en homens com el dones. En tot càs, una gran fita per al pàdel valencià que continua demostrant la seua bona salut i els fruits de la seua aposta permanent pel pàdel de formació.

Pel que fà a la selecció femenina, va caure en quarts de final per 3/0 front a Madrid i a l’eliminatòria per la permanència tornà a perdre, en este cas front a Balears la qual cosa la deixa, per a la propera temporada, fòra de l’elit del pàdel espanyol de menors. Seté lloc i el repte per al curs 2018 de tornar a la primera divisió.