Inicio / Voleibol // + Noticies / VOLEIBOL | Ramón Pujol, primer fitxatxe del Mediterráneo de Castelló
volei castellon ok

VOLEIBOL | Ramón Pujol, primer fitxatxe del Mediterráneo de Castelló

Es diu Ramón Pujol Feixas, naixcut a Girona i és el primer fitxatxe del equip de superlliga de voleibol Club Mediterráneo de Castelló, un dels dos representants de la Comunitat Valenciana, tots dos a la província de Castelló, a la Superlliga masculina.

Pujol s’incorpora al conjunt del Grau de Castelló per a aportar experiència i començar a donar forma al nou projecte de l’equip per a la temporada que s’obri en quinze dies. Arriba provinent del Textil Santanderina, amb molts partits de màxima categoria a les seues cames, tractarà d’aportar estabilitat al joc de l’equip. La seua posició és de central i les caracteristiques principals del seu jos passen per  la velocitat del seu bloqueig, el seu joc ràpid en atac i també al contraatac.

Pujol no serà a soles jugador del primer equipo perquè també s’encarregara d’entrenar als equips universitaris masculí i femení de la Universitat Jaume I.

L’equip ja està en plena pretemporada, de fet ja ha jugat el primer partit amb derrota front el FC Barcelona per tres sets a zero. A la primera jornada de la Superlliga, el conjunt de Santi López, tindrà que visitar la canxa del Sant Pere i Sant Pau. 

Sobre GolsMedia.com

GolsMedia.com

Mira también....

carcer

ENTREVISTA | Jaime Bataller: “La complicidad y unión en el At. Cárcer nos ha llevado al ascenso”

Campaña redonda también para el CF Atlético Cárcer, que acompañará al Castellonense a Primera Regional …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *