Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Sueca continuarà com a seu de la tecnificació de la Federació valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

BÀSQUET | Sueca continuarà com a seu de la tecnificació de la Federació valenciana

La Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Sueca han renovat el conveni de col·laboració pel qual el pavelló municipal de la localitat de La Ribera serà seu dels entrenaments del programa de tecnificació en categoria benjamí.

L’alcadesa de Sueca, Raquel Martí y el president de la Federació, Salvador Fabregat signaren l’acord en presència del regidor d’esports Vicent Baldoví, el directiu del Club bàsquet Sueca, Francesc Ortells i el director esportiu de l’entitat, Raúl Matoses.

La forta aporta del Club bàsquet Sueca per les categories de base ha consolidat un projecte formatiu que passa també per la participació activa al programa de tecnificació del qual trauen benefici els talents més jovens de la comarca i també els entrenadors que volen continuar amb el creixement al costat dels tècnics més experimentats del nostre bàsquet.

Fins l’inici de 2018 no hi arribarà la primera cita de tecnificació per a benjamins però tant l’Ajuntament com la Federació han vollgut signar ja una col·laboració que es considera molt importat per al recolzament del bàsquet a la ciutat de Sueca.

Categorías Sin categoría