Inicio / Handbol // + Noticies / HANDBOL | El Fertiberia suma al seu cos tècnic a l’entrenador del BM Castellón

HANDBOL | El Fertiberia suma al seu cos tècnic a l’entrenador del BM Castellón

El Fertiberia Port de Sagunt ha anunciat el segon de bord de Vicent Nogués com a tècnic del BM Port de Sagunt, tractant-se d’un tècnic amb experiència com a primer entrenador, doncs la passada campanya va entrenar al BM Castelló. Foto: Fertiberia Port Sagunt.

Cal destacar que el tècnic Vicente Sos no és nou en Port de Sagunt doncs ja estava fa unes temporades en el club. El segon entrenador coneix molt bé a Vicent Nogués, el seu home de confiança i que li ha portat de nou a formar part del Fertiberia després que ell mateix haja reconegut que “la meua etapa en el BM Castelló ha finalitzat i no podia dir que no a aquesta trucada”.

Amb la confirmació del segon entrenador del Fertiberia, el projecte de l’equip de Port de Sagunt segueix creixent, cercant com més prompte millor el retorn a la Lliga ASOBAL, alguna cosa que van anunciar com a objectiu en la primera assemblea després del descens del club just abans d’anunciar els noms del nou projecte de l’equip.

Actualment el Fertiberia ho conforten els jugadors Pocholo, Leo Querin, Josep Folqués, David Bruixola, Guillermo Cabirol, Diògenes Cruz ‘Dija’, Iván Montoya i Nacho Miravalle, per la qual cosa l’equip del Fertiberia comença a agafar el color definitiu, encara que encara queden diverses fitxes lliures per a realitzar fitxatges i intentar tornar a la ASOBAL:

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

HANDBOL | Fertiberia Port Sagunt i CD Agustinos ja coneixen els seus rivals en Copa del Rei

Aquest matí s’ha realitzat el sorteig de la primera ronda de la Copa del Rei …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *