HANDBOL | Lucia Pares entra en la pre-llista del Mundial d’Handbol Femení 2021

L’handbol valencià, i més concretament, el castellonenc, està d’enhorabona. Lucia Pares ha estat una de les seleccionades en la pre-llista per a disputar el proper Mundial d’Handbol Femení. Foto:Handbol Castelló.

La portera de 16 anys que actualment milita en l‘Handbol Castelló està entre les 16 triades per l’entrenador de les Guerreres, Carlos Vives. L’objectiu de la llista és formar a jugadores amb projecció per a la cita mundialista, la quin se celebrarà a Espanya, sent Castelló una de les seus.

Amb només 16 anys, Pares ja es troba en una pre-llista

Després de perdre’s la primera jornada de les Guerreres de la Plana a causa d’un acord entre Arantxa Benacloche, entrenadora del juvenil, i Montse Puche, preparadora del primer equip, Laura va disputar el partit complet de la segona jornada davant el Canyamelar València. Aquí, la portera va ser triada la millor jugadora del partit.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]