700.000 unitats Tiguan i Touran seran revisats 

Volkswagen, el fabricant alemany d’automòbils engegarà un pla de revisió que afectarà a uns 700.000 vehicles.

El problema afecta als models Tiguan i de el Touran fabricats el passat 5 de juliol

El problema que afecta als models Tiguan i Touran fabricats en el juliol passat està en el sistema d’il·luminació instal·lat l’el sostre. La manera de comprovar que les unitats Volkswagen no sofreixen aquest incident és ficar els vehicles en un sostre panoràmic i a través d’un sistema de llum ambiental s’experimenta un curtcircuit en entrar humitat en el modulo LED. 

A Alemanya hi ha un total de 52.500 vehicles afectats, el portaveu de la companyia va confirmar que aquest defecte podria causar un incendi en el cotxe, per això els clients han de portar a revisió els seus vehicles el més ràpid possible.

La companyia està treballant en el desenvolupament d’una solució per a aquesta fallada, una vegada que s’hagi aconseguit un resultat satisfactori es donarà a conèixer de forma pública.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]