Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Esport Adaptat // + Noticies / ADAPTAT | L’Alter València entre els deu millors equips FEDDI a nivell nacional

ADAPTAT | L’Alter València entre els deu millors equips FEDDI a nivell nacional

La Federació Espanyola d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual ha fet públic el Rànquing Nacional de Clubs del 2018. Fotografia portada: Alter València.

L’Alter València, l’equip millor situat de la Comunitat

En un Rànquing on el CD A l’una (Madrid) encapçala la classificació acompanyat per l’Atletisme Javi Conde (Euskadi) i Asansull (Andalusia), l’Atler València se situa en desena posició per darrere de Natació Las Palmas (Canàries) sent així el millor equip de tota la Comunitat.

El Rànquing FEDDI consta de diverses disciplines com són el golf, pàdel, natació, petanca, futbol sala, bàsquet o atletisme entre molts altres i on els equips al llarg de l’any van rebent puntuacions, a més de les diferents recompenses en els tornejos a nivell nacional.

L’any passat va ser un any molt bo per a l’Alter València, on es van poder pujar al podi en el Campionat d’Espanya de Futbol Sala penjant-se la medalla de bronze i una altra del mateix color en el Campionat de  Espanya de Bàsquet Mojácar 2018, entre altres trofeus. Aquests mateixos assoliments els ha permés fer un total de 14 punts en el rànquing global i estar situat en desena posició, sent així el millor equip de tota la Comunitat.

Representació valenciana en el Rànquing

Quant als altres representants valencians, se situen per la zona central i baixa del classificació. Però el més important en aquests esports no és penjar-se una medalla o estar més amunt, sinó fer pinya, inclusió i passar-ho bé practicant un esport.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *