Inicio / Noticies Societat / Tecnología / Així serà el proper Samsung Galaxy

Així serà el proper Samsung Galaxy

Els propers Samsung que surtin al mercat es doblegaran, per d’aquesta manera oferir una superfície de pantalla més gran.

Samsung està dissenyant aquest tipus de smartphones gràcies a Infinity Flex Display , una nova tecnologia que permet doblegar la pantalla com sis i tractés d’una fulla de paper. En la convenció de Moscone en Sant Francisco, la companyia va mostrar el primer model, es tractava d’un dispositiu amb una pantalla de 5 polzades però s’obre com si es tractés d’un llibre on es mostrava una pantalla de 7,3.

La pantalla interna permet veure 3 aplicacions alhora

Aquests nous models començaran a fabricar-se en els propers mesos, per la qual cosa pot ser que els primers smartphones plegables de Samsung estiguin llests per al primer trimestre del 2019.

Diversos competidors, com Huawei o Lenovo, també han ensenyat els seus dispositius amb pantalles plegables, encara que no tenen encara plans de comercialització.

A més, els nous Galaxy canviaran menús i icones per adaptar-se a un nou estil de disseny batejat com OneUI, on els protagonistes són les vores arrodonides i textures planes.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *