Apple redissenya el Mac Pro i diu adéu a iTunes

Apple va anunciar el dilluns un redisseny complet de l’ordinador més potent de la seva línia Mac, res més ni res menys que el Mac Pro, pensat per a professionals del món de l’edició de vídeo i imatges.

El nou dispositiu de la companyia de Cupertinoté un processador Intel Xeon de fins a 28 nuclis i potència de fins a 300W, així com una targeta acceleradora Afterburner que pot processar 6.000 milions de píxels per segon durant l’edició de vídeo

La memòria de sistema del Mac Pro pot arribar als 1,5 terabytes, i quant als gràfics, inclou una GPU Radeon Pro 580X que pot ser substituïda per una Radeon Pro Vega II, amb 14 teraflops i 32GB de memòria. Al costat del renovat MacPro, la signatura que dirigeix Tim Cook va presentar una pantalla LCD de 32 polzades anomenada Pro Display XDR amb resolució Retina 6K amb més de 20 milions de píxels.

Tant el Mac Pro com la pantalla sortiran a la venda a la tardor

L’empresa va presentar actualitzacions del seu sistema operatiu per a iPhone, el iOS 13, per a ordinadors, el macOS Catalina, per a rellotges intel·ligents, el WatchOS 6 i, per primera vegada, un sistema operatiu propi per a les tauletes iPad, el iPadOS.

A més, Apple va anunciar que eliminarà l’històric reproductor i botiga de música i vídeos iTunes i ho reemplaçarà per tres serveis diferents centrats cadascun en una d’aquestes funcionalitats: Apple Music, Apple Podcasts i Apple TV.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]