Aquest cap de setmana arriba la Fira de Cervesa Artesanal a València 

Mareena Craft Beer Fest arriba a la Marina del 28 al 30 de juny, es tracta de la primera Fira de Cervesa Artesanal de la ciutat, i la seva entrada és gratuïta. Si t’agraden les cerveses de la terreta, no et pots fallar a aquest esdeveniment.

Mareena rep el seu nom per una sirena que era amant de la cervesa, segons compte la llegenda, enlluernava els vaixells que navegaven pels seus mars per a robar-los el producte que transportaven. Viu el somni de Mareena i gaudeix de tres dies de cervesa i menjar.

En la seva pàgina web pots aconseguir una entrada per 5€ que inclou 3 cerveses

L‘horari d’aquesta fira innovadora és de divendres 28 de 16:00h a 00:00h, dissabte de 12:00h a 00:00h, i diumenge de 12:00h a 22:00h. 

Participaran 40 marques de cervesa nacionals i internacionals i hi haurà 150 varietats diferents, sobretot de la Comunitat Valenciana, a més podràs acompanyar-les amb el menjar que t’oferiran en els seus 8 food trucks.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]