Inicio / Noticies Societat / Transport / Aquest divendres començarà el metre nocturn a València 

Aquest divendres començarà el metre nocturn a València 

María José Salvador, consellera d’Obres Públiques ha presentat el nou servei de metro nocturn per a l’àrea metropolitana, que començarà aquest divendres 14.

El metre nocturn funcionarà des del final actual del servei fins a les 2.30 hores de la matinada tots els divendres, dissabtes i vespres de festius. Amb aquest servei comencen a millorar la comunicació de la ciutat a les nits, i segons aclareixo la consellera s’anirà millorant a partir de febrer.

El metre en la nit de cap d’any circularà tota la nit

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà una jornada de «portes obertes» amb servei gratuït des de la mitjanit fins a les 2.30 hores aquest dissabte 15 de desembre. A més durant tota la nit de finalització d’any s’oferirà aquest servei de forma interrompuda.

Quant a la freqüència dels trens aniran per zones; a el centre de la ciutat de València seran d’un tren cada 20 o 30 minuts en els trams en adreça Aeroport, Marítim Serradora,  Torrent i Torrent Avinguda. Mentre que en les estacions de l’àrea Seminari (Montcada), Paterna i Alboraia hi haurà trens cada 60 minuts.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *