Aquest és l’origen del Parkinson

Les característiques distintives de la malaltia de Parkinson inclouen l’agregació de formes mal plegades d’una proteïna neuronal dita alfa-sinucleína i la mort selectiva de neurones que produeixen dopamina.

Aquest trastorn provoca tremolors, rigidesa, lentitud de moviments i dificultats amb l’equilibri, la parla i la coordinació. No existeix cura, i els tractaments actualment disponibles no retarden ni detenen la progressió de la malaltia ni alleugen adequadament l’àmplia gamma de símptomes en les etapes més avançades.

Un estudi publicat en Neuron, estudia que pot començar en l’intestí i propagar-se al cervell a través del nervi vague

L’equip de Dawson va injectar α-sinucleína en un grup de fibres musculars de la zona gastrointestinal d’un ratolí. Un mes després, els investigadors van observar que la α-sinucleína s’havia disseminat al nucli motor dorsal del vago, situat en la part més baixa del tronc cerebral.

En tres mesos, s’havia estès pel tronc cerebral al locus cerúleo, a l’amígdala, l’hipotàlem i a l’escorça prefrontal. Als set mesos, s’havia estès a regions addicionals del cervell, com l’hipocamp, el cos estriat i el bulb olfactori.

Els ratolins que van rebre les injeccions van desenvolupar depressió i ansietat, disfunció olfactòria i deficiències cognitives

Els pacients no deuen arriba a la conclusió que la solució contra el Parkinson és una vagotomía, com a teràpia preventiva per a la malaltia de Parkinson. Si es pogués trobar el principal factor d’iniciació en l’intestí, llavors es podria atacar això en un futur estudi i demostrar que prevé la malaltia de Parkinson.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]