Aquestes són les pel·lícules i sèries que Netflix estrenarà a maig

Netflix ha anunciat les novetats que se sumaran al seu catàleg de sèries, pel·lícules i documentals al llarg de les pròximes setmanes.

La plataforma de streaming rebrà un bon nombre de noves pel·lícules i sèries que començaran a aterrar al llarg del dia 1 del pròxim mes. De les novetats que arribaran, destaquen noves sèries produïdes per Netflix com a Alta Mar o A pesar de todo.

I pel·lícules del calibre de Jurassic World, Spider-Man o Django Desencadenat

La sèries que s’estrenen són: el 3 de maig, Tuca & Bertie  es tracta d’una sèrie animada per a adults creada per Lisa Hanawalt, i Muertos para mi, una comèdia negra. El 10 de maig arribarà The Society, una sèrie de misteri creada per Christopher Keyser; i el 24 de maig s’estrenaran Alta Mar i Dilema.

Quant a pel·lícules, el 3 de maig hi ha triple estrena, i és que arriben a la plataforma Netflix: A pesar de todo, Extremadamente cruel, malvado y perverso, i Nuestro último verano. Mentre que al llarg del mes de maig arribaran: Amigas con solera, Campamento alienígena, La perfección, Quizás para siempre, i molts més.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]