Aquests són els aliments més rics en vitamines

Prendre vitamines és important ja que exerceixen multitud de funcions importants per al cos humà, entre elles la formació dels teixits, el correcte funcionament del sistema immunològic, hormonal, nerviós i fins i tot una correcta coagulació de la sang.

Els ous són una bona font de vitamina D, no obstant això, no se sintetitzarà si no va acompanyada de la radiació ultraviolada sobre la pell; com la resta d’aliments d’origen animal són també bones fonts de vitamina B12. La pastanaga és una de les reines de la vitamina A, es troba sobretot en fruites, verdures i tubercles, i que donen als aliments el seu color ataronjat.

L’alvocat contenen B9 o àcid fòlic, a més de nombrosos minerals

També l’oli d’oliva una font sensacional de vitamina K, ajuda al fet que el calci es dipositi en els ossos i no s’acumuli en les artèries en forma de plaques. Nous, ametlles, avellanes i tota la fruita seca, sempre en la seva versió crua o torrada, no poden faltar en la nostra dieta si volem assegurar una bona aportació de vitamines.

Mentre que el moniato és essencial per al bon funcionament dels enzims i del sistema immunitari, així com per al desenvolupament cerebral durant l’embaràs i la infància.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]