Aquests són els aliments que no has de menjar a la nit

Sopem malament, molt i amb presses, ja que cada vegada tenim més a mà una app d’enviament de menjar a domicili, que unes verdures i una paella. El problema no és sol que engreixem o que la nostra salut es ressenti, sinó que no aconseguirem descansar bé.

No descansar bé pot augmentar el risc de patir obesitat, malalties cardíaques, diabetis i pujar la pressió arterial

Per això, et recomanem que quan arribe la nit no comes aquests aliments; el primer la carn vermella, té un alt contingut de proteïnes, però també són difícils de digerir. 

Els formatges curats contenen tiramina, un aminoàcid que et posa en alerta

En segon lloc, algunes verdures com les crudíferes, com el bròcoli i la coliflor, contenen una gran quantitat de fibra insoluble, que triga molt temps a digerir-se. Una unça de xocolata negra a la nit no té incidència en l’augment de pes, però sí que conté aminoàcids que et fan estar en alerta.

Has de limitar el consum d’alcohol tres hores abans de ficar-te al llit, per a així deixar temps al cos a metabolitzar tota la beguda; i el consum d’aigua haurem de reduir-lo a mitjan vesprada, ja que com més beguis, més ganes d’orinar tindràs a la nit

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]