Aquests són els mòbils amb les millors cambres del mercat

La tecnologia fa que cada dia hi hagi més fotògrafs aficionats desitjosos de pujar les seves imatges a les xarxes socials, per això es creen apps que potencien la càmera del mòbil, podent esprémer al màxim el seu potencial aplicant la intel·ligència artificial.

Els fabricants cada vegada posen més èmfasi a dotar als telèfons intel·ligents de cambres més sofisticades

Google per exemple ha aconseguit que les càmeres dels seus Píxel siguin referents en el mercat a través de IA i un només sensor, amb el qual és capaç d’aconseguir resultats espectaculars. El gegant tecnològic ha revelat el nou Píxel 3A i el 3A XL.

Píxel 3A està a la venda per 399 dòlars (356,69 euros) i el XL per 479 dòlars (428 euros)

Es tracta de la millor càmera del mercat, compta amb un sensor de megapíxels de 12.2 i f/18 en la càmera posterior, i la diferència amb el Píxel 3 és que no té el Píxel Visual Core per a les fotos i que en general té un processador més lent.

Tots dos telèfons són lleugers, el primer té una pantalla FEU OLOR de 5,6 polzades i 147 grams de pes; mentre que el segon puja fins a les 6 polzades i els 167 grams. Els dos models de gamma mitjana estaran disponibles amb el processador Snapdragon 670 de Qualcomm i la GPU Adreno 615, 4GB de RAM i opcions de capacitat de 64GB o 128GB.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]