Arrenquen les obres de la nova línia de metro a València 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana ha signat el contracte que permetrà iniciar a l’abril les primeres obres d’infraestructura de la Línia 10 de Metrovalencia, en el tram entre les parades d’Estimat Granell i la prolongació fins a Germans Maristes.

Compta amb un pressupost inicial de 3.664.420,87 milions d’euros

Juan Andrés Sánchez Jordán, el director gerent d’FGV ha signat el contracte amb l’empresa FCC Construcció SA. L’objectiu de la Generalitat és completar en 2021 els treballs previstos en aquest projecte, cofinançat per la Unió Europea, a través del programa operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Les obres combinarien trams subterranis i en superfície, van començar l’any 2006 i es van paralitzar en 2011 per falta de pressupost, després d’invertir al voltant de 200 milions d’euros. L’FGV ha previst que aquestes primeres obres comencin el mes d’abril.

La construcció de la nova parada en superfície de Germans Maristes, situada al carrer Estimat Granell

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana té previst executar les obres corresponents a arquitectura i equipament de parades i estacions; tals com senyalització i comunicacions, electrificació i subestacions, i tallers provisionals.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]