Arriba un any més el Marenostrum Music Festival a València

València rep amb els braços oberts la sisena edició del festival de música electrònica més famós de la capital del Túria, el Marenostrum Music Festival a València, ara MarenostrumXperience, tindrà lloc el 12 i 13 de juliol.

Malgrat els problemes en passades edicions, el Marenostrum torna cada any i ho fa amb força

El sol, la platja i la música electrònica són els ingredients especials d’aquest esdeveniment que omplirà durant dos dies la ciutat de València. La ubicació exacta és publicarà pròximament. 

Aquest esdeveniment es caracteritza per portar als millors DJs nacionals i internacionals, en aquesta edició el cartell el formen grans figures com Jauz, Slushii, Jay Hardway, Dannic, Mike Williams, Third Party, Gian Varela, Tony Junior, Curbi, Feysh, Brian Van Andel i Ale Mora entre altres.

Marenostrum és un festival de dos dies de música electrònica i house que, a més, aquest any ha preparat una oferta complementària perquè tots els assistents gaudeixin de dos dies d’activitats al costat del mar.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]