Inicio / Álbum Flicker / ATLETISME | Abdelmonim El Khayami i Andrea Romero guanyen els 1.500 al Campionat autonòmic absolut// FOTOS

ATLETISME | Abdelmonim El Khayami i Andrea Romero guanyen els 1.500 al Campionat autonòmic absolut// FOTOS

Els atletes del Playas de Castellón Abdelmonim El Khayami i Andrea Romero s’han proclamat campions de la Comunitat Valenciana a la prova reïna dels 1.500 a l’absolut disputat esta vesprada al velòdrom Luis Puig de València. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

El Khayami ha superat Emilio Amorós, del Redolat Team, i a Artur Gimenez de l’Atletisme Els Sitges mentre que en categoria femina han acompanyat Romero al podi Raquel Landí, del CA Silla i Lucía Sillas del València Esports.

Altres atletes destacats d’este campionat han sigut Úrsula Ruíz, del València Esports, campiona autonòmica de llançament de pes després d’anotar-se una marca de 16:18; Claudia Conte, del Playas de Castellón que ha guanyat amb autoritat el bot de llargària amb 5:65 per davant de Claudia Martínez, del At.Safor-DelikiaSports.

El bot de perxa ha sigut per a Pau Gaspar Tonnesen, del Playas de Castellón, després de botar 5:40, molt per damunt dels 5:05 del segon classificat David Moya de l’AA Catalunya; finalment la tancada lluita pel titol de bot d’alçada ha sigut per a Alexis Sastre, del Playas de Castelló, qui, tot i tindre la mateixa marca que Pablo López, del CA Torrent, 2:06, s’ha proclamat campió autonòmic en tindre menys intents.

Campeonato absoluto de la Comunidad Valenciana de atletismo (Paula Marí)

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

ATLETISME | L’atleta del Playas de Castellón Irene Sánchez es cola en la final dels 3.000m obstacles de l’Europeu

La toledana Irene Sánchez-Escribano, atleta del Playas de Castellón, ha protagonitzat en el matí del …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *