Inicio / Atletisme // + Noticies / ATLETISME | Agustín Sieres i Lucía Alberola s’imposa a la Volta a peu a Alginet

ATLETISME | Agustín Sieres i Lucía Alberola s’imposa a la Volta a peu a Alginet

El circuit Cajamar Ribera del Xúquer d’atletisme va acostant-se a la seua fi. Vora 500 atletes s’acostaren a Alginet per a disputar la 21ena edició de la seua Volta a peu. Un circuit urbà de quatre quilòmetres al qual els corredors tenien que completar en dos oportunitat era el recorregut de l’edició d’enguany.

Agustin Sieres, corredor del Club d’atletisme Serrano, després dels primers tres quilòmetres ja dominava la prova amb autoritat per davant del seu company d’equip José Luis Almiñana i de la parella formada per José Antonio Marín, del Club Mediterrènea i l’actual lider del circuit, Poli Limia, del Club Crespo Cronorunners.

En este tram intermig de la carrera, en categoria femenina, el domini ha era per a Lucía Alberola, que, a la fi, va ser la guanyadora de la prova, amb avantatge sobre el grup seguidor on es trobava Raquel Almiñana.

Els dos liders, tant masculí com femení, van  suportar el ritme dels perseguidors i van aconseguir clares victòries. Sieres per davant d’Almiñana i Marín; i Alberola, amb una victòria que li suposava l’adjucació matemàtica del circuit, siguent segona Raquel Almiñana i tercera Paula Sáez.

A la classificació per equips, amb el titol ja en les cames dels corredors del Crespo Cronorunners, la victòria va ser per al Caixa Rural d’Algemesi, la qual cosa li permet garantir-se el segon lloc final.

La propera cita amb el circuit Cajamar Ribera del Xúquer serà dissabte dia 24 a Carlet amb el titol de campió absolut masculí en joc.

 

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

ATLETISME | Trifitness, Timerlap i CA Sollana, campions de la 2ª edició del Ekiden Trail València

Cortes de Pallás ha acollit el diumenge 16 de setembre la segona edició de Ekiden TrailValència, en …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *