Inicio / Atletisme // + Noticies / ATLETISME | Albert Soley i Natalia Gurchenkova, campions d’Espanya de la Spartan Race 2018

ATLETISME | Albert Soley i Natalia Gurchenkova, campions d’Espanya de la Spartan Race 2018

El Circuit Ricardo Tormo, com és costum, va coronar dissabte passat 1 de desembre als campions d’Espanya de l’edició 2018 de la Spartan Race. Dos títols que van presenciar un total de 4.500 participants acompanyats per amics i familiars.

El català Albert Soley i l’atleta establerta a Alacant Natalia Gurchenkova s’han proclamat nous campions de la categoria elit. Mentre que per a Soley suposa revalidar un títol que ja va collir en 2017, Gurchenkova succeeix en el tron a la brasilera Simone Matos.

Els dos van ser segons a Xest, posició que els va anar suficient per conquistar el títol.

Categoria elit masculina

Sebastian Conrad Haakansson va ser el més ràpid en el Circuit Ricardo Tormo, portant-se el triomf en l’última cita de la Spartan Race Espanya 2018. Albert Soley va ser el següent a travessar la línia de meta, sent suficient per portar-se el títol de campió d’Espanya. El podi ho va completar en tercer lloc Alejandro Samper Jara.

Categoria elit femenina

La millor fémina va ser Alisa Petrova, seguida per Natalia Gurckenkova (nova campiona d’Espanya) i Miriam Araujo Goicoechea respectivament.

Queda oficialment inaugurada la temporada 2019 de la Spartan Race, que s’emprendrà el 9 de març a Mallorca.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *