ATLETISME | Álvaro Martín reedita per tercer any el seu títol com a campió d’Espanya de Marxa

La prova de 20 km marxa per carretera, celebrada aquest matí a la localitat de Castelló, ha servit per a revalidar el triomf de Álvaro Martí en categoria masculina i María Pérez a la femenina. Foto: CA Playas Castellón

L’atleta del Playas de Castellón va superar a l’excampió del món de l’especialitat, Miguel Ángel López, als que van separar tant sols 2 segons en línia de meta, ja que el primer va finalitzar amb una marca de 1:21:48, mentre que la plata va estar en 1:21:50. El pòdium el va completar Luis Alberto Amezcua amb un temps d’ 1:22:52.

A la categoria femenina la granadina de l’equip Valencia Esports va arrancar forta la prova, i en cap moment li van fallar les forces i va aconseguir arribar fins al final totalment en solitari, pel que va poder celebrar prompte la victòria amb un temps d’1:31:45, el pòdium el van completar Raquel González amb un temps d’1:33:03 i Julia Takacs amb 1:33:23.

A banda de ser el Campionat d’Espanya, la prova repartia les darreres places per a defendre a la Selecció Espanyola al Mundial per equips que es celebrarà els propers 5 i 6 de maig a Taicang, a la China.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]