Inicio / Atletisme // + Noticies / Atletisme / ATLETISME | Cárnicas Serrano fitxa als alacantins Alberto López i Andreu Blanes

ATLETISME | Cárnicas Serrano fitxa als alacantins Alberto López i Andreu Blanes

El club d’atletisme valencià Cárnicas Serrano ha presentat als seus reforços per a la temporada 2018-2019, amb una línia continuista de recolzar als atletes nacionals i de la Comunitat Valenciana. Entre les noves incorporacions destaquen els alacantins Alberto López i Andreu Blanes, l’aragonesa Alicia Pérez i el de Salamanca Alejandro Codesal.

Andreu Blanes ha centrat la seua carrera esportiva al món de les proves d’orientació de la qual ha estat campió d’Espanya en diverses ocasions. L’any passat l’atleta d’Onil es va proclamar Campió Autonòmic de Camp a través i tenint un paper molt destacat en el Campionat d’Espanya.

Per la seua banda el villenense Alberto López que durant les últimes temporades ha orientat la seua carrera a la pista i al camp a través tindrà més presència al món de la ruta i el fons.

També s’uneix al projecte de Cárnicas Serrano l’atleta turolense Alicia Pérez Félez, actual campiona i recordista d’Espanya dels 50 i 100 quilòmetres que deixa el ultrafondo per centrar-se en el fons i la marató. Una altra de les incorporacions destacades per a la present temporada és la de l’atleta de Salamanca Alejandro Codesal.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

Atletismo trail comunidades

ATLETISMO | La Comunidad Valenciana consigue el sexto puesto en el Trail Running

La Comunidad Valenciana ha terminado en sexta posición, en categoría masculina, en la primera edición …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *