ATLETISME | Castelló es prepara per a la celebració del marató

 

En el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Castelló, s’ha celebrat aquest matí l’acte de recepció de les empreses i institucions patrocinadores i col·laboradores del VIII Marató BP Castelló i V 10K Facsa Castelló. Un total de 32 organitzacions que contribueixen notablement al desenvolupament de la prova.
L’acte, al que han assistit representants d’aquestes empreses, ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, el regidor d’esports, Enric Porcar, el diputat provincial, Luis Martínez, i Samuel Balaguer, president del CA Running Castelló. Tots ells han ressaltat l’inestimable suport i palanca fonamental que representen els patrocinadors i col·laboradors per a la projecció d’aquesta prova esportiva considerada la prova estrella en el panorama esportiu de la ciutat de Castelló.

En la seua intervenció, Amparo Marco, s’ha mostrat agraïda i ha manifestat que “entre tots estem fent més Castelló i deixant a la ciutat on es mereix, en el més alt” i ha ressaltat que “el Marató BP Castelló és un esdeveniment importantíssim que atrau a la nostra terra a molta gent de més enllà de la província”. Segons Marco, l’ajuntament seguirà fent costat a aquest i altres esdeveniments que funcionen molt bé “perquè cada vegada funcionen millor”.

Per la seua banda, el regidor d’Esports, Enric Porcar, ha agraït l’esforç realitzat per patrocinadors i col·laboradors, i ha afegit que “la Marató BP Castelló s’ha convertit, gràcies a tots ells, en molt més que una carrera”, segons ha assenyalat,  “és la festa de l’Esport que es celebra durant tot el cap de setmana”. Així, Porcar, ha fet al·lusió als voluntaris que participen recolzant la Marató i als grups i associacions que el dia anterior a la carrera omplen el centre de Castelló d’activitats esportives obertes a tots els ciutadans.

Des del club organitzador de la carrera, el seu president, Samuel Balaguer, s’ha sumat als agraïments i ha destacat la importància que “tant les xicotetes com les grans aportacions tenen per a la consolidació i projecció de la Marató BP Castelló i que ara mateix es troba en el sisé lloc en el rànquing en l’àmbit nacional”.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]