ATLETISME | Concha Montaner rebrà la medalla mundialista 12 anys després de guanyar-la

Concha Montaner, una de les millors atletes valencianes de tots els temps, està escribint una de les fulles més insòlites de l’esport espanyol.

Si fa quatre dies aconseguia la medalla en el Campionat d’Espanya en pista coberta celebrat a València, només unes hores més tard, va rebre la confirmació de la Federació internacional d’atletisme de que rebrà la medalla del Mundial de Moscú 2006.

La setmana vinent es celebrara a la localitat anglesa de Birmingham el mundial d’atletisme i l’atleta de L’Eliana esta convidada per a rebre el premi que va guanyar fa 12 anys en una edició, la rusa, on va quedar quarta, però la guanyadora d’aquella medalla d’or, la rusa Tatyana Kotova, va ser desqualificada per dopatge, la qual cosa no ha quedat resolta de forma definitiva, despres de molts anys de litigi, fins fa uns dies.

Ara si, ja és oficial, la IAAF entregara a Concha Montaner la medalla de bronze que tingué que penjar-se a Moscú fa dotze anys. I ho fa uns dies després de guanyar la medalla de bronze al Campionat d’Espanya. Montaner és tot un luxe per a l’esport valencià.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]