ATLETISME | Demà conclou el termini d’inscripció per a la XVI Volta a peu a El Cabanyal

Fins les huit de la vesprada de demà tenen de temps aquells corredors que vullguen inscriure’s a la setzena edició de la Volta a peu a El Cabanyal encara que els participants a la marxa a peu i la marxa nòrdica també es poden inscriure presencialment el matei dia de la carrera, penultima de l’any del circuit de carreres populars de València que tindrà lloc el 5 de novembre.

La prova és la novena de les deu que recorren cada any els barris de València i, com ja ocorreguera en l’última carrera del Circuit, també admet participants  en les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica, per a aquells que preferisquen realitzar el recorregut d’una manera més pausada.

Les inscripcions per als corredors estaran obertes fins al dia 2 de novembre a les huit de la vesprada,  a través de la pàgina web oficial www.deportevalencia.com/carreras.  No obstant això, aquells que vullguen participar en la carrera en la modalitat de marxa a peu o marxa nòrdica també podran inscriure’s presencialment el mateix dia de la carrera, just abans que comence, entre les 7:30 i les 8:55 hores. Tant l’eixida com la meta tindran lloc en l’avinguda Tarongers. El cost de la inscripció és de 2,55 euros per als corredors i de tan sols un euro per als marxadors, el qual va destinat íntegrament a l’Associació Valenciana de Trasplantats de Cor (AVATCOR), entitat solidària del Circuit. Quant a l’entrega de dorsals, els interessats poden arreplegar-los en el Complex Esportiu Cultural Petxina (Passeig de la Petxina, 42), el divendres 3 de novembre entre 17:00 i les 21:00 hores, o bé, el mateix dia de la carrera en el punt d’eixida entre les 7:30 i les 8:55 hores.

L’eixida de la prova es donarà a les 09:00 hores per als atletes amb dorsal preferent A, B, C i D, després serà el torn de la resta de corredors a les 09:04 hores i, finalment, els participants en la modalitat de “Marxa a Peu” o Marxa nòrdica a les 09:05 hores.

 

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]