ATLETISME | Doble rècord nacional del CC El Garbí per despedir 2017

El Velòdrom Lluís Puig de València va tornar a viure un campionat espectacular aquest mateix cap de setmana, on els vallistes masculins Enrique Llopis i Luis Salort, ambdós del CC El Garbí, van superar les plusmarques nacionals de les seves respectives categories, el que confirma, més si cap, que estem davant dos dels atletes espanyols del futur. Foto: FACV.

El divendres dia 22 de desembre seria el torn per a Enrique Llopis (a la dreta en la foto), que als 60 metres valles en categoria Sub-18 va parar el cronòmetre en un temps de 8.06, superant de forma clara la marca de 8.31 de David Sitjà, qui ostentava la marca desde 1991.

Per si no fora prou, tant sols 24 hores després era el torn de Luis Salort (a l’esquerra en la foto), qui també als 60 metres valles va trencar el rècord nacional Sub-20 de Juan José Garrantxo, qui va parar el temps en 7.74 també a València a l’any 2015, i va deixar la nova marca a superar en 7.69.

Final d’any espectacular per al CC El Garbí que va veure com dos dels seus millors atletes, ambdós pupils de Toni Puig (al centre en la foto), han deixat escrit en la historia el seu nom com a plusmarquistes nacionals.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]