Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Atletisme // + Noticies / ATLETISME | El 10K València Ibercaja canvia el traçat per a l’edició de 2019

ATLETISME | El 10K València Ibercaja canvia el traçat per a l’edició de 2019

La 10K València Ibercaja serà de nou l’encarregada d’obrir l’any quant a les competicions d’atletisme es refereix a la Ciutat del Running. En enguany, l’organització ha decidit modificar el traçat i convertir-lo en una carrera més plana i més ràpida. Fotos: 10K València Ibercaja.

Com afirmen des de la pròpia organització, el traçat ara no passa pel Pont de Real (a baix a l’esquerra de la foto superior), sinó que serà el Pont de Fusta el protagonista de les dues corbes de 90 graus amb les quals s’encararà l’Alameda. També s’han suprimit diversos girs de 90 graus situats en la zona de l’Estadi de Mestalla amb la intenció de fer el traçat tot el recte possible.

L’eixida s’avança fins a les 9:00h del pròxim 13 de gener

Així, el circuit s’escurça i els corredors podran gaudir més del traçat d’una 10K València Ibercaja que augura nous rècords per a obrir 2019 amb majors reptes. Els 13.000 participants que s’esperen des de l’organització partiran des del Passeig de l’Alameda, des d’on correran en línia recta fins a envoltar la Ciutat de les Arts i les Ciències i vorejar el riu fins al ja esmentat Puente de Fusta.

Per tant, s’espera que la prova repetisca l’èxit de passades edicions que han propulsat a la 10K València Ibercaja fins a ser nomenat com a segona millor 10K en tota Espanya, només per darrere de la mítica Sant Silvestre Vallecana. Tot un assoliment que des de l’organització busquen igualar en aquest 2019.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *