Inicio / Atletisme // + Noticies / Atletisme / ATLETISME | El Lluís Puig es prepara per al Campionat Autonòmic Per Clubs

ATLETISME | El Lluís Puig es prepara per al Campionat Autonòmic Per Clubs

Ja està tot llest per a un dels esdeveniments atlètics de l’any a la Comunitat Valenciana, i això que 2019 acaba d’arrencar. Dissabte que ve 12 de gener el velòdrom Luis Puig de València acull el Campionat Autonòmic per Clubs en Pista Coberta.

Un torneig que es dividirà en dues finals, l’A i la B, en les quals es donaran cita un total de 8 equips (masculins i femenins) en cadascuna d’elles. Mentre que l’organització de la primera respon al Club Atletisme Silla, la segona el farà al CA Sant Joan.

Final B

A les 10:00 hores del matí s’emprendrà la final B, que com s’ha comentat amb anterioritat està estructurat pel CA Sant Joan. En ella els espectadors gaudiran de les següents modalitats: triple i salt amb perxa, relleu 4×400 femení i el 800m dones.

Categoria femenina

Quins clubs pugnaran per alçar-se amb el títol? L’organitzador, el CA Sant Joan, CE Colivenc, CE Vinaròs, Dianium, CA Alacant, Els Sitges de Burjassot, Catarroja UE i CA Alcoi.

Categoria masculina

Pel que respecta a la categoria masculina es troba el també organitzador CA Sant Joan, qui estarà acompanyat de Samarretes Econòmiques Elda, Els Sitges de Burjassot, Joventut Atlètica d’Elx, CA Xàtiva, Catarroja UE, CA Alcoi i CE Vinaròs.

Final A

A les 16:30 hores de la vesprada serà el torn de la final A, el gran atractiu de la jornada ja que en ella competiran alguns dels millors clubs no només de la Comunitat Valenciana sinó també del panorama nacional.

El Club Atletisme Silla serà qui s’encarregue que tot surta a la perfecció en les següents modalitats: triple salt homes, salt amb perxa i altura dones, i finalment relleu 4 x 400 masculí.

Categoria femenina

El CA Platges de Castelló, vigent campió, defensarà el títol enfront de València Esports, Joventut Atlètica d’Elx, CA Silla, Safor-DelikiaSports, Elx Decatló, CA Torrent i CA Xàtiva.

Categoria masculina

En els seus homòlegs masculins serà el Fent Camí Mislata qui lluite amb ungles i dents per revalidar el títol collit l’any passat. Els rivals als quals haurà d’imposar-se en el camí són el Platges de Castelló, Safor-Delikia Sports, CA Silla, CA Gandia, CA Torrent, CA Alacant i València Esports.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *