Inicio / Atletisme // + Noticies / Atletisme / ATLETISME | Enrique Llopis bat el rècord d’Espanya Sub-20 en 110mv amb obstacles de categoria absoluta

ATLETISME | Enrique Llopis bat el rècord d’Espanya Sub-20 en 110mv amb obstacles de categoria absoluta

La disputa de la segona jornada de la lliga de Primera Divisió de Clubs ens va deixar una destacada gesta per a l’atletisme valencià, ja que Enrique Llopis, del CC El Garbí, va aconseguir la nova millor marca espanyola en la categoria Sub-20 de 110m tanques a l’altura absoluta. A més, el seu company Luis Salort va quedar segon. Foto: FACV.

Jornada per al record la que es va dur a terme diumenge passat en el Poliesportiu Municipal de la localitat de Gandia. Amb el CC El Garbí com a únic representant de la Comunitat Valenciana en la categoria masculina, acabant la jornada en quarta posició a nivell grupal per darrere de CS Surco Aventura, RC Celta de Vigo i At. San Sebastián, la gran notícia va arribar en la prova de 110mv.

En ella van participar els dos corredors de tanques referència del club gandiense, Luis Salort i Enrique Llopis, i van realitzar una gran actuació davant les tanques situades a l’altura absoluta (1,067), ja que el primer d’ells va quedar segon amb una gran marca de 14.43, però Enrique Llopis va ser capaç de millorar més si cap aquest temps, registrant un 13.92 que suposa la nova millor marca espanyola en categoria Sub-20 en aquesta prova.

Primer atleta masculí nascut al nou segle que aconsegueix una millor marca espanyola en aquesta franja d’edat

D’aquesta manera, millora el rècord de 14.01 que ostentava el balear Felipe Vivancos des de 1999, destacant des de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV) una altra dada interessant, ja que el pupil de Toni Puig es converteix en el primer atleta masculí nascut al nou segle que aconsegueix una millor marca espanyola en aquesta franja d’edat. Gran èxit per al jove i prometedor atleta de Bellreguard.

Sobre Iñaki Gómez

Iñaki Gómez

Mira también....

ATLETISME | Orlando Ortega aconsegueix la seva primera medalla en un Europeu després d’una espectacular i ‘accidentada’ final

No va fallar l’atleta de la federació valenciana i finalment es va pujar al podi …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *