ATLETISME | Héctor Cabrera i Carla Masip, premis d’excel·lència esportiva

Els atletes Héctor Cabrera i Carla Masip han sigut guardonats amb els premis d’excel·lència acadèmica i esportiva de la Fundació Trinidad Alfonso.

Tots dos són estudiants de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de la Universitat de València i els seus mèrits acadèmics i esportius els han atorgat el reconeixement dels Premis Fundació Trinidad Alfonso que, en la seua primera edició, han estat dotats amb 1.200 euros –dues beques de 600 euros–.

El paralímpic Héctor Cabrera (Oliva, 1994) és llançador de javelina, membre de la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat i compta amb una important trajectòria esportiva en campionats europeus i mundials malgrat la seua joventut.

Carla Masip (Vinaròs, 1997) també és esportista d’alt nivell. La seua especialitat és l’atletisme i ha arribat fins al Campionat d’Europa, posicionant-se entre les 10 primeres atletes del continent.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]