ATLETISME | Jorge Ureña elegit millor atleta espanyol de l’any

L’alacantí Jorge Ureña ha estat elegit com el millor atleta espanyol de l’any pels experts de la Federació Espanyola d’Atletisme, succeïnt en el Palmarés a Ruth Beitia i superant per per quasi 70 punts al segon classificat, Adel Mechaal. Foto: FACV.

L’especialista en proves combinades nascut fa 24 anys a la localitat d’Onil ha aconseguit aquest premi després d’un històric segon lloc a l’Europeu de Belgrado, sent la millor clasificació històrica d’un espanyol en proves combinades indoor.

Es la segona vegada en les 26 edicions que porta entregant-se el premi que el vencedor es un especialista en combinades, l’anterior fou Antonio Peñalver després d’aconseguir una medalla de plata als Jocs Olímpics de Barcelona l’any 1992.

L’entrega del premi tindrà lloc a Madrid el proper dia 12 de desembre  i llavors el d’Onil podrà ensenyar a tota Espanya la seva estatueta com a millor atleta Nacional de l’any.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]